Mäklare i Skåne som känner till dina potentiella köpare

Det finns gott om mäklare i Skåne och du vill som säljare anlita en mäklarfirma som känner ditt område så bra som möjligt. Vårt fokus som mäklare är att ha färre objekt till salu åt gången, och på det viset ha möjlighet att ge dig som ska sälja den service du behöver. Med stor erfarenhet om vad köpare i din region ofta letar efter skapar vi tillsammans en upplevelse för både säljare och köpare.
 

Här kan du läsa om:

  • Sälja min bostad
  • Vårt fokus som mäklare
  • Lokalkännedom som mäklare
  • När du väljer oss som mäklare
 

Sälja min bostad

  På Solbackens mäklarfirma har vi under flera år framgångsrikt hjälpt kunder i Skåne hitta köpare till deras bostäder. För att ditt objekt ska få maximal exponering hos potentiella kunder försöker vi vara så breda som möjligt inom marknadsföring. Vi ser till så att objekten syns både på internet och i tryckta annonser. Allt för att din framtida köpare ska hitta hem.
   
 

Vårt fokus som mäklare

  Det som särskiljer oss från andra mäklarfirmor är att vi satsar mer småskaligt än andra mäklare i Skåne. Istället för att sälja tusentals bostäder till sämre priser, vill vi sälja våra kunders bostäder till rätt pris. Men varje objekt förtjänar den tid och omsorg som behövs för att lyckas hela vägen från visning till genomfört köp. Och det menar vi uppnås bäst genom att vi fokuserar på färre objekt åt gången.
   
 

Lokalkännedom som mäklare

  Att sälja en bostad är ett stort steg i livet, och inget man lägger i händerna på vilken säljare som helst. Att välja mäklare handlar om förtroende och tillit. Du ska kunna lita på att din mäklare förmedlar rätt information till dina spekulanter som är på visning. Det kan handla om fakta som rör ditt område, var man söker dagisplats, vilken kollektivtrafik som gäller för området, eller helt enkelt vad grannarna är för typ av människor. Dessa faktorer kan i somliga fall vara direkt avgörande för en spekulant att veta om han eller hon tänker köpa din bostad.

Därför kan det kännas tryggt för dig att veta, att vår vision som mäklare i Skåne, är att ha den lokalkännedom och erfarenhet av Skåne som krävs för att ge ett naturligt intryck när en spekulant ger signalen av att vilja köpa, men behöver få svar på de där avgörande frågorna först.
   
 

När du väljer oss som mäklare

  Vi på Solbackens mäklarfirma har sålt bostäder i Skåne sedan 1998, och kan erbjuda dig en professionell och personlig upplevelse när du ska sälja din bostad.

Vi har tid att bistå med allt från rådgivning och värdering av din bostad till tips om flyttfirma och besiktningsman. Med fokus på att vara en mäklarfirma i Skåne som har färre objekt till salu, följer vi dig hela vägen från det att du går i säljtankar, till en genomförd affär.

Den bästa försäljningen för oss, är när du som säljare är lika nöjd med resultatet, som din köpare. Med vårt lilla men effektiva fokus är detta fullt möjligt.
   
  Tillbaka
 
site created and hosted by skandiaweb