Vårt mål som mäklare i Malmö är en nöjd säljare och en nöjd köpare

Idag finns en djungel av mäklare i Malmö och det kan vara svårt att veta vem man ska vända sig till för att just ditt objekt ska få så många potentiella köpare som möjligt. När du ska välja mäklare är det viktigt att du får en mäklare som kan ditt område, och som vet hur målgruppen för just din bostad ser ut.
 

Här kan du läsa om:

  • Sälja min bostad
  • Vad är avgörande för en spekulant?
  • Hur exponeras min bostad hos er?
  • Vad händer efter en visning?
 

Sälja min bostad

  Vet du med dig att du sitter på en lägenhet eller ett hus, som mäklare i Malmö skulle kunna sälja på ett dygn? Eller har du en bostad som du tror kräver omsorgsfull mäklarexpertis innan den kan locka till sig spekulanter? Det som särskiljer oss från andra mäklare i Malmö är att vi har valt att koncentrera oss på ett fåtal objekt åt gången. Vi får på det sättet möjlighet att ge dig mer fokus.
   
 

Vad är avgörande för en spekulant?

  Du ska som säljare kunna lita på att din mäklare förmedlar rätt information till dina spekulanter som är på visning. Det kan handla om fakta som rör ditt område, var man söker dagisplats, vilka internetleverantörer som har bäst avtal eller helt enkelt vad grannarna är för typ av människor. Dessa faktorer kan i somliga fall vara direkt avgörande för en spekulant att veta om han eller hon tänker skriva på kontraktet.

Därför kan det kännas tryggt för dig att veta, att vår vision som mäklare i Malmö, är att ha den lokalkännedom och erfarenhet av Malmö som krävs för att ge ett naturligt intryck när en spekulant ger signalen av att vilja köpa, men behöver få svar på de där avgörande frågorna först.
   
 

Vad händer efter en visning?

  Efter en visning går vi igenom och kontaktar alla seriösa spekulanter. Samtliga som kommer till visningen får en objektsbeskrivning som vi har tryckt i en elegant och informativ broschyr. I lugn och ro kan de sedan titta igenom broschyren och ta sitt beslut.

Vi på Solbackens mäklarfirma har lång erfarenhet av att sälja bostäder i Malmö, och kan erbjuda dig en professionell och personlig upplevelse när du ska sälja din bostad.

Vi har tid att bistå med allt från rådgivning och värdering av din bostad till tips om flyttfirma och besiktningsman. Med fokus på att vara en mäklarfirma i Malmö som har färre objekt till salu, följer vi dig hela vägen från det att du går i säljtankar, till en genomförd affär.

Den bästa försäljningen för oss, är när du som säljare är lika nöjd med resultatet, som din köpare. Med vårt lilla men effektiva fokus är detta fullt möjligt.
   
  Tillbaka
 
site created and hosted by skandiaweb