Säljarinfo/köparinfo

>> Ska jag sälja först och köpa sedan? Eller ska jag köpa först och sälja sedan?

>> Hur exponeras min bostad hos er?

>> Budgivning och bankkontakter

>> Köparinformation

>> Budgivning

>> När budgivningen är över

 

Hur exponeras min bostad hos er?

 
   
Fotografering av ert hem sköts av en professionell fotograf. Av erfarenhet vet vi att bra och rätt ljussatta bilder är av hög vikt för försäljningsresultatet. Detsamma gäller intrycket av er bostad vid visningarna och därför kan en enklare styling ibland vara att rekommendera.  
Marknadsföring. Ingen försäljning är den andra lik. Därför kan marknadsföringen av olika objekt variera. Vi använder oss alltid av internet-annonsering på hemnet.se och på vår egen hemsida.Undersökningar har visat att över 90% av alla spekulanter kommer från interneannonsering. Därtill kan man också annonsera i traditionella tryckta media som Sydsvenskan, Metro Bostad, Dagens Industri eller kontakta spekulanter i vårt register. I förekommande fall lägger vi också in en planritning över din bostad.  
Objektsbeskrivning. Vi sammanställer alla viktiga fakta i en snygg och informativ objektsbeskrivning som innehåller allt väsentligt som en potentiell köpare bör känna till. Denna lämnas sedan ut vid visningstillfällen  
Visningar. Det finns generellt 2 sorters visningar; personliga bokade visningar och s.k öppna visningar.Vi arbetar mestadels med bokade visningar då det ger presumtiva köpare en bättre möjlighet att bekanta sig med bostaden och få fullgod information. Och vi bokar alla visningar i samråd med er som säljare. Om det är ett önskemål från säljaren har vi öppna visningar och detta kan ske t.ex vid försäljning av ett tomt hus eller en tomt. Vid öppna visningar är i regel minst två personer från oss närvarande.  
 
site created and hosted by skandiaweb