Vi ger dig fri bostadsvärdering i Malmö

Vill du göra en värdering av din bostad? Går du i säljtankar och vill veta vad din bostad är värd? Eller vill du lägga om dina lån och få ett bevis utskrivet för att få lägre ränta? Med en bostadsvärdering kan du få en överblick över vad din bostad är värd när du ska ta beslut om att sälja. Många undrar hur vi som mäklarfirma kommer fram till rätt prisbild för de bostäder vi värderar?
 

Här kan du hitta information om:

  • Hur fungerar en bostadsvärdering?
  • Vad händer om jag vill sälja efter att jag fått värderingen?
  • Hur exponeras mitt hem för spekulanter
  • Vad kostar det?
 
 

Hur fungerar en bostadsvärdering?

  Först och främst är värderingen baserad på underlag som är inhämtat från kommunens hemsida, material från den bostadsrättförening du bor i, lantmäteriets fastighetsregister, detaljplaner, samt information från dig som funderar på att sälja, eller som vill få en bostadsvärdering inför en framtida försäljning, eller för dig som helt enkelt bara vill ha en prisbild på ditt hem.

Något som man däremot inte kan inhämta i form av ren fakta, är vår erfarenhet som mäklarfirma, med en fingertoppskänsla i bedömning av prisbild för just din bostad. Erfarenheten får vi från tidigare bostadsvärderingar och försäljningar av bostäder i ditt område, eller från bostadsvärderingar av andra objekt i samma storlek eller skick som din egen.
   
 

Vad händer om jag vill sälja efter att jag fått värderingen?

  Kommer du efter en bostadsvärdering fram till att du vill anlita oss som mäklarfirma använder vi bostadsvärderingen som ett underlag för att komma fram till hur vi anser att bostaden ska exponeras för framtida köpare. Då undersöker vi vad det kan vara i just din bostad som vi tror skulle kunna locka till köp från en särskild målgrupp.
   
 

Hur exponeras mitt hem för spekulanter

  Vi vet av erfarenhet att ju mer noggrant förarbete du lägger ner på din bostad, desto fler potentiella köpare kommer att hitta dig.

Att ha ett rent och enkelt inrett hem lockar generellt fler köpare. Vi vill kunna skapa en känsla som förmedlar samma budskap till någon som är redo att flytta in samma dag som visningen äger rum, som till den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem, och kanske bygga om eller bara göra ett enkelt inredningsjobb så fort de flyttar in.

Vi ser därför till att ta professionella fotografier som är belysta på rätt sätt och som ger spekulanterna en känsla av yta och stilrenhet när de ser din annons. Allt detta hjälper vi dig att skapa när du konsulterar oss.

Oavsett vilken köpare du vill fånga, så är det viktigt att göra ett ordentligt förarbete inför visningar. Efter en bostadsvärdering har vi möjlighet att reda ut alla dessa begrepp och tillvägagångssätt för att så småningom nå en lyckad affär.
   
 

Vad kostar det?

  Vi vill gärna bjuda dig på en bostadsvärdering. Vi lägger stor vikt på vår fördel i att vara en mäklarfirma som har ett mindre antal objekt till salu åt gången. När vi gjort en värdering och du väljer att lägga ut din bostad till salu kan du lita på att den får den exponeringstid som krävs, och att vi har tid att ge dig en färgstark och personlig service.
   
  Tillbaka
 
site created and hosted by skandiaweb