Fastighetsmäklare i Malmö som hjälper dig hitta rätt köpare

Har du en granne eller någon bekant som nyligen sålt sin bostad? Går du också i säljtankar men vill ha en fastighetsmäklare som passar dina behov? Hur hittar du rätt Fastighetsmäklare i Malmö som kan sälja din bostad för det du pris du önskar? Ska du välja någon som säljer tusentals bostäder om året, eller någon som säljer för rätt pris?
 

Här kan du läsa om:

  • Hur väljer jag fastighetsmäklare?
  • Marknadsföring
  • Hur exponeras min bostad hos er?
  • Vilka fördelar har Solbackens Mäklarfirma?
 
 

Hur väljer jag fastighetsmäklare?

  En fastighetsmäklare ska ha tid och intresse för varje kund de hjälper att sälja bostad. Därför har vi som mål att inte ha så många objekt ute till salu, utan istället ett fåtal åt gången. Förtroendet mellan dig som ska sälja, och oss som fastighetsmäklare är nödvändigt för en lyckad affär. Vi strävar alltid efter att du ska få en så personlig och genuin kontakt med oss som möjligt.
   
 

Marknadsföring

  Försäljningar av bostäder skiftar enormt mycket i karaktär från gång till gång. Somliga objekt säljer sig själva bara genom att ligga på en attraktiv adress. Andra objekt som har en mindre attraktiv adress, men som kanske är riktiga fynd med spännande inredningsmöjligheter kräver istället omsorgsfullt tagna bilder att visa i annonser. I båda fallen vinner du på att anlita en fastighetsmäklare som vet vikten av marknadsföring i rätt kanaler för att nå den köpstarkaste målgruppen.
   
 

Hur exponeras min bostad hos er?

  Eftersom det i undersökningar visat sig att 90 % av alla spekulanter kommer från annonsering på internet, är det för oss en självklarhet att använda denna kanal. Men traditionell tryckt media är också ett frekvent exponeringsutrymme för oss. Marknadsföring där man som spekulant upplever en röd tråd från den första kontakten med annonsen, till att man kommer på visning är en otroligt effektiv modell.
   
 

Vilka fördelar har Solbackens Mäklarfirma?

 
Vad är fördelen med att välja oss istället för en internetbaserad fastighetsmäklare? En internetbaserad förmedlare saknar den lokala förankring till Malmö som är viktig när dina spekulanter har frågor som inte alltid är direkt kopplade till bostaden som objekt, utan kanske vill veta var det bästa dagiset i området ligger, eller vilken livsmedelsaffär som ligger närmst?

Vi kan med vårt småskaliga fokus parera för sådana situationer och se till så att både du och din framtida köpare får svar på alla frågor. Som din fastighetsmäklare i Malmö jobbar vi målinriktat för att du ska kunna lita på att försäljningen av din bostad blir så lyckad som möjligt.
   
  Tillbaka
 
site created and hosted by skandiaweb