Anlita en Mäklarfirma i Malmö som hittar rätt köpare åt din bostad

Funderar du på att sälja din bostad? Undrar du om du ska välja en stor mäklarfirma med många mäklare som tävlar om bästa försäljningen, eller om du ska välja en mindre firma, med mer fokus på dig och den personliga kontakten. Är det viktigt för dig att din mäklarfirma fokuserar på dina önskemål?
 

Här kan du läsa om:

  • Att tänka på i val av mäklarfirma
  • Dina spekulanter
  • Efter visningen
  • Vårt fokus
   
 

Att tänka på i val av mäklarfirma

  Idag finns det gott om mäklarfirmor i Malmö, och som säljare av sin bostad kan det vara svårt att se skogen för alla träden, och på så sätt välja första bästa mäklarfirma man kommer i kontakt med. Det är därför viktigt för oss att du får ta del av vår filosofi och fokus. Istället för att ta in så många objekt vi kan åt gången, lägger vi omsorg på ett fåtal bostäder som vi ser till att våra kunder lämnar lika nöjda som den köpare som flyttar in.
   
 

Dina spekulanter

  Dina framtida spekulanter ägnas samma omsorg och fokus som vi ger dig. Får du en positiv och euforisk känsla när du kliver över tröskeln till en av våra bostäder som ligger ute för visning, ska du få samma känsla du får när du vrider om nyckeln som ägare till din nya bostad. Alla steg man går igenom under ett köp av ny bostad får du även som köpare handledning och hjälp med.
   
 

Efter visningen

  Vi lämnar som mäklarfirma alltid en objektsbeskrivning av din bostad när dina spekulanter kommer på visning. I dokumentet hittar de bilder och en grundlig beskrivning av bostaden.

Det kan hända att det uppstår frågor efteråt som man glömde ställa på visningen. Får man inte svar på frågorna i objektsbeskrivningen finns vi tillgängliga och svarar gärna på frågorna i så stor utsträckning som möjligt.

Ibland behöver beslutet om att köpa bostad mogna till sig under ett par dagar. Därför är det viktigt att man får en positiv känsla av att se igenom objektsbeskrivningen igen. Med omsorgsfullt tagna bilder och ett professionellt tryck av broschyren, ger vi din bostad en rättvis chans att förmedla ett bestående intryck till din potentiella köpare när han eller hon bläddrar i objektsbeskrivningen.
   
 

Vårt fokus

  Vi på Solbackens mäklarfirma har sålt bostäder i Malmö sedan 1998 och är det självklara valet för dig som tänker att en genuin och personlig kontakt leder till en bra försäljning. Tillsammans med dig hittar vi dina potentiella köpare, och följer dig längs vägen för att du ska kunna känna dig trygg ända tills du lämnar över nycklarna till din köpare.
   
  Tillbaka
 
site created and hosted by skandiaweb